Beat to the Balance -työpaja

Mari Keski-Korsu

Beat to the Balance -työpaja on johdatus yhteyteen puiden kanssa. Tutustumme eri puulajeihin ja niiden vaikutuksiin saunassa. Tämä tapahtuu erityisesti vihdonnan kautta. Vihtominen yhdistää saunomisen psykosomaattiset vaikutukset, puiden parantavan voiman, kasvien mytologiaa ja eri puulajien aromaterapeuttiset ominaisuudet. Se luo kokonaisvaltaisen, tietoisen, jopa kiivaan kosketuksen, joka yhdistää meidät metsien viestintäjärjestelmään ja avaa traumalukkoja, joita kannamme maapallon raa’an hyväksikäytön takia.

Työpajan vetäjän, taiteilija Mari Keski-Korsun mukaan puut&sauna&vihdonta ovat olennaisia, ei pelkästään niiden hoitavien ja rentouttavien ominaisuuksien takia vaan myös keinoina lisätä myötätuntoa, ja tulla tasapainoiseksi osaksi ekosysteemiä, jossa elämme. Tarkoituksena on herättää henkiin yhdessä hoitamisen perinteet ja niin kutsuttu skinship, jotka ovat ihmisyyden uuden tarinan rakennuspalikoiden joukossa kun kuljemme kohti jälki-fossiilista ja -trumpistista aikaa.

Ota mukaan työpajaan oma pyyheliina, juotavaa (mieluiten alkoholitonta) ja pientä purtavaa. Kyseessä on sekasauna. Uima-asun käyttö on sallittua, mutta ei suositeltua. Saunan edustan katoksessa on grillausmahdollisuus, omat eväät mukaan.

Lue lisää Beat to the Balancesta (englanniksi) osoitteessa www.artsufartsu.net/beat-to-the-balance/

Mari Keski-Korsu

Mari Keski-Korsu is an interdisciplinary artist who explores how ecological and socio-economical changes manifest in people’s everyday life. How macrocosm becomes microcosm and visa versa? Her works have a political nature but they tend to also have a humorous twist. Often, the starting point is in location, a place and people’s relations to it and collaborations with different kinds of communities and individuals - including other species. She is interested in relations in between art, activism, politics and science. Her work have been exhibited in Europe and in many other countries around the world.

www.artsufartsu.net

< Takaisin tuleviin tapahtumiin